Navigace

Obsah

JÍDELNÍČEK: zde

 
strava.cz
(umožňuje objednávat a odhlašovat elektronickou cestou, zároveň umožňuje kontrolu odebrání jídla) - pro použití je nutné mít přihlašovací údaje, které si můžete vyzvednout u vedoucí šk. jídelny p. Holmanové
 
TELEFON: 383 422 533
 
Vedoucí ŠJ:  Holmanová Květoslava
Ved. kuchařka:  Ondrášková Martina
Kuchařky:  Jelenová Lenka, Pangrácová Petra, Hlávková Kateřina,
                  Rodinová Petra
 
Výdej obědů:    10,45 - 13,45 hod.
Odhlášky obědů: nejpozději 1 den předem do 13 hod. v kanceláři ŠJ
 
V době nemoci mají žáci nárok na oběd pouze první den. Následující dny nemoci se musí odhlásit.
 
Noví žáci si vyzvednou přihlášku ke stravování v kanceláři u vedoucí školní jídelny.   

 

 

CENA OBĚDŮ

a) děti do 10 let ve šk. roce - 23,- Kč / 1 oběd
b) děti do 15 let ve šk. roce - 25,- Kč / 1 oběd
  c) děti nad 15 let ve šk. roce - 27,- Kč / 1 oběd
 
 
 
ZPŮSOBY PLATEB OBĚDŮ
 
1. BEZHOTOVOSTNÍ PLATBA
Všechny peněžní ústavy
Klienti všech peněžních ústavů si musí zřídit svolení
k inkasu pro účet ZŠ T. G. Masaryka Blatná číslo 
19-0682467379/0800
 
2. HOTOVOSTNÍ PLATBA
a) složenkou
Složenkou lze uhradit obědy v kanceláři ŠJ, na poště nebo
v bance, u které máte účet. Složenky jsou dětem pravidelně rozdávány začátkem měsíce.
b) přímá hotovost
Obědy lze uhradit přímo v kanceláři ŠJ u p. Holmanové
 
Bližší informace podá paní Holmanová v kanceláři ŠJ do 15.45 hodin nebo na telefonu č. 383 422533.   
 

Alergeny a jejich označení v jídelníčku
Od 13.12.2014 podle směrnice 1169/11 EU mají školní jídelny povinnost označit vyrobený pokrm alergenní složkou. Obsah v jednotlivých jídlech je uveden v tištěné verzi jídelníčku ve školní jídelně, dále po přihlášení na www.strava.cz  a u vedoucí ŠJ p. Holmanové.

SEZNAM ALERGENŮ

  1. Obiloviny
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná a výrobky z nich
  6. Sójové boby a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z nich
  8. Skořápkové plody /ořechy/ a výrobky z nich
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany
  13. Vlčí bob a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich
 
 
 
 
dobrou chuť
                                   
 
PŘEJEME DOBROU CHUŤ!

ZMĚNA JÍDELNÍHO LÍSTKU VYHRAZENA.

vedoucí ŠJ:  Květoslava Holmanová
vedoucí  kuchařka:  Martina  Ondrášková